Hösten är här och det är dags för tiden med lite värmare kläder. Vad det gäller håret kommer den kända "Lobben" leva vidare. Vi har sett den bäras i en helblonderad variant av Kim Kardashian och på trendiga Jennifer Aniston. Denna super enkla frisyr kan både vara tuff och romantisk.

Flätor i alla dess konstruktioner och hårsmycken håller i sig även i höst.

Zerran är också en trend som vi tror är här för att stanna. Denna produkt som ändrar våra möjligheter som frisörer och våra kunders hår. Zerran lagar våra bindningar i håret, kan göras fristående för en ren uppbyggnad eller i vår färg, blekning eller permanent som ett skydd/ uppbyggnad under behandlingen.

Hur ska vi då hålla oss värma i höst. Polotröjan stannar kvar även i höst. Här kan du välja mellan lång ärm, linne eller på en klänning, och det fortsätter i 70-tals andan med de utsvängda byxorna. Vi såg dem i våras i tunnare material, nu kommer den i tjockare tyger, kostym och jeans material och alla färger.

Andra guldkorn att se efter är den "lilla svarta" som alltid är ett måste i garderoben. Den lediga blusen i all dess material som du kan bära till vardags samt till AW efter jobbet. Till detta kommer den klassiska kappan och nu är även de lårhöga stövlarna tillbaka.

Killar, kostymer i olika material. Filippa K skriver på sin hemsida om " iden att erbjuda en tidlös kostym med stil, enkelhet och kvalite´". Den klädda dressen finns även hos kvinnorna i en matchande blus och kjol.

De klassiska färgerna som brunt i alla dess undertoner, så som beige, sand och benvit. Vi har även den grå serien som syns på den stickade tröjan. Även rött, vinrött och army green. Svart och vitt är tidlöst.

ELLE sammanfattar hörsten i nio punkter: Polo, 70-tal, Jeans, Skräddat, Assymetriskt, Metallic och Glitter, Maxilängder, Vinterljus och Hösttoner.